“Egy rendkívül részletes, átfogós szemléletet tanítanak. A megszerzett új tudás segít egységekben gondolkodni, precízebb és alaposabb alapokra helyeződött a betegvizsgálat és a terápia. Az oktatók előadásmódja jól érthető és professzionális volt.”

Kata

“Egy nagyon jó, magas színvonalú jegyzet és tananyag jellemzi a tanfolyamot. Sok új, eddig ismeretlen megközelítéseket tanultam és hallottam,sokat kaptam ettől a tanfolyamtól.”

Katalin

“Összeszedett, lényegre törő, nagyon gyakorlatias, a legújabb tudományos ismereteket átadó képzésen vettem részt.”

Zsuzsi

“Az elmúlt évek egyik legszuperebb tanfolyama volt”

Kármen

“A tananyagot könnyen elsajátíthatónak tartom. Nagyon tetszett, hogy sok helyen felhívták az oktatók a figyelmet arra, hogy a gyakorlati anyag alkalmazásánál mire kell figyelni a progressziók és a leendő páciensek egyéni státuszukat tekintve.”

“Az oktatók precíz, pontos és tudatosan felépített tananyagot adtak le számunkra. Kívánok további sok sikert a munkájukhoz, szeretném megköszönni a hozzáállásukat, amivel végig segítettek engem a tanfolyam alatt.”

Tímea

“A képzés anyaga és a jegyzet is kíváló, mindent átfogó tananyag. Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet is benne. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen képzett oktatókkal találkozhattam.”

Anna

“Nagyon alapos és magas színvonalú képzés, sok dologban újszerű ismeretet nyújtott számomra: fasciák, jóga, egyéni vizsgálatok. Az oktatók nagyon érthetően tanítottak és magas szinten képzettek!”

Erika

“Kiváló volt a tanfolyam szakmai anyaga. Az oktatók mindketten szuper szakemberek, és hihetetlen jó emberek! Így tovább!”

“A tanfolyam anyaga összetett, sok új információt és szemléletet adott. Az oktatók nagyon segítőkészek, érthetően és jó hangulatot teremtve tanítanak, a kérdésekre is mindig szívesen válaszolnak.”

Zsuzsa

“A kurzus anyaga széleskörű, nagy ismeretanyagot ölel át, számomra teljesen új látásmódot nyújtott. Az oktatók nagyon motiváló, inspiráló személyiségek mindketten.”

Rita

“A tanfolyam anyagának teljes beépüléséhez még sok gyakorlás szükséges, de az oktatók mind szakmailag és mind emberileg a “top”-on vannak.”

Eszter

“A tanfolyam anyaga által jobban átlátom  az általam eddig alkalmazott módszereket. Az oktatók szerintem jól képzett, jó légkört teremtő, kiváló tanárok!”

Bence

“Nagyon részletes és magas színvonalú képzés volt, két szuper előadóval, érthetően magyaráztak és jól tudják átadni a tudást!”

Viki

“Nagyon összeszedett, logikusan felépített volt a tanfolyam. A fascia vonalak megismerése és megértése egy új szemlélet ad, és nagyon hasznos volt számomra. Az oktatók jó hangulatot teremtve, kíváló előadásmóddal és pozitív kisugárzással tanítottak. GRATULÁLOK!”

Adrienn

“Egy nagyon sokrétű, színes és alapos volt a képzés tananyaga.Jógáztam régen, és most rendet teremtett a sok új anyag, egy komplexebb látásmódot adott. Nagyon elégedett voltam az oktatókkal is, jó hangulatú, gyakorlatias képzés volt.”

Edina

“A tanfolyam szakmai anyaga új ismereteket adott a fasciákról, fascia láncokról és . jógapózokról számomra. Sokkal tudatosabb leszek ezentúl magammal szemben is. A tanfolyamon a többszöri ismétlés segítette az anyag szinte azonnali beépülést. Az oktatókról is nagyon pozitív véleményem lett, sokkal jobb hangulat volt, mint a korábban általam elvégzett képzéseken.”

Hajni

“A fascia tudomány területén rengeteg újat tanultam, a tanfolyam anyaga nagyon jól felevenítette, kiegészítette és új rendszerbe szedte az összes eddigi tudásomat.  Egy igazán jól összeszedett és mindent átfogó, sok emberi és gyakorlati tudásértékkel fűszerezett anyag volt.”:)

Andrea